Was This the Real Dr.King?

This web site paints a picture that’s unfamiliar to many.

Click here for the real, MLK.

4 Responses to “Was This the Real Dr.King?”

  1. Many Americans don’t know enough about MLK. After taking this quiz, you will see how little the schools, news media and political establishment have told you about this person.

    1.) Name the judge who has sealed King’s FBI surveillance file until
    the year 2027.

    Answer: The Honorable John Lewis Smith, Jr.

    2.) According to whose 1989 biography did King spend his last night on
    earth in an adulterous liaison?

    Answer: Reverend Ralph Abernathy. “And the Walls Came Tumbling Down”

    3.) According to whose 1989 biography did King spend his last morning
    on earth physically beating a woman?

    Answer: Reverend Ralph Abernathy. “And the Walls Came Tumbling Down”

    4.) Who was the U.S. Attorney General who ordered the FBI to wiretap
    King?

    Answer: Robert F. Kennedy

    5.) Who was the Assistant Director of the FBI who wrote a letter to
    Sen. John P. East (R-NC) describing King’s conduct of “orgiastic and
    adulterous escapades, some of which indicated that King could be
    bestial in his sexual abuse of women.”?

    Answer: Charles D. Brennan

    6.) Who called King a “hypocrite preacher”?

    Answer: President Lyndon B. Johnson

    7.) What U.S. newspaper reported that King had plagiarized his doctoral thesis at Boston University?

    Answer: The Wall Street Journal

    8.) Whom did King plagiarize in more than 50 complete sentences in his doctoral thesis?

    Answer: Dr. Jack Boozer

    9.) Who was the Chairman of the National Endowment for the Humanities who purposely suppressed knowledge of King’s plagiarism of his doctoral thesis?

    Answer: Lynne Cheney, wife of Vice President Richard Cheney

    10.) What was Martin Luther King’s real name?

    Answer: Michael King, Jr. In 1935 his father, Michael King, declared
    to his congregation that he wound henceforth be known as Martin
    Luther King and his son would be known as Martin Luther King, Jr.

    11.) In his first public sermon at the Ebenezer Baptist Church in 1947,
    whom did King plagiarize?

    Answer: Harry Emerson Fosdick

    12.) Name the man who served as King’s personal secretary from 1955 to 1960, had joined the Young Communists League at New York City College in 1936, went to prison for draft evasion in 1944, and in 1953 was sentenced to 60 days in jail in California “lewd vagrancy and homosexual perversion.”

    Answer: Bayard Rustin

    13.) According to whom had King “privately described himself as a
    Marxist”?

    Answer: His biographer, David J. Garrow

    14.) Who edited King’s book Stride Toward Freedom?

    Answer: The noted communist Stanley Levison

    15.) Who made the following speech?

    “That’s exactly what we mean– from every mountain side, let freedom
    ring.Not only from the Green Mountains and White Mountains of Vermont and New Hampshire; not only from the Catskills of New York; but from the Ozarks in Arkansas, from Stone Mountain in Georgia, from the Blue Ridge Mountains of Virginia –let it ring not only for the minorities of the United States, but for the disinherited of all the earth–from every mountainside, LET FREEDOM RING!”

    Answer: Archibald Carey, 1952
    ——————————

    If you got no questions correct it means that you are exactly the kind of ignorant citizen your government desires.
    1-3 questions correct means you could be dangerous.
    4-6 questions correct means you must read too much.
    7-10 questions correct means you must value historical correctness instead of political correctness. Congratulations!!
    11 or more questions correct means you’ve been reading this website and learned the truth.Now it’s up to you to tell others the truth.

  2. MLK is so overated. I do not think much of George W Bush but seriously he is a pimple on even that guys ass. THE GUY DID NOTHING BUT RUN HIS NIGGER MOUTH ABOUT HIS NIGGER DREAM. A dream that will never come true because blacks are inferior. MLK also has about twenty living kids by various baby mamas living in projects around the country but all we ever hear about is how Thomas Jefferson railed Sally Hemings 200 years ago.

  3. white afrikaner Says:

    Very informative website from an American perspective. Keep up the good work. Whites worldwide need to wake up before its too late.

  4. niviusvir Says:

    Thanks Afrikaner. We have plenty of respect and love for the white South Africans like yourself. We care about what happens in your part of the world greatly!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: